Hem

Tjurkhult Infrastruktur

Ekonomisk Förening

 

 

 

-Skapar förutsättningar för en levande landsbygd!

Kallelse till samråd/infomöte Etapp 2

 

Etapp 2 - Klicka för större bild.

Samtliga medlemmar, berörda markägare och övriga intresserade hälsas välkomna till samråd/informationsmöte, söndagen den 4 Augusti kl. 18:00 i Tjurkhultsskola, inför byggstart av ”Etapp 2”, dvs. grävningen och färdigställandet av hela kanalisationen för fibernätets sträckning.

 

Upphandlingen av ”Etapp 2” är avslutad och ett avtal har tecknats med Rolf Johansson Schakt & Transport AB. Representanter från företaget kommer tillsammans med oss att gå igenom sträckning, tidsplan, praktisk information m.m under mötet.

 

OBS! Schaktstart är beräknad den 14 augusti därför är det viktigt att alla ev. synpunkter och frågetecken rätas ut på mötet den 4:e aug!

 

Vi vill därför att ALLA medlemmar, markägare och fastighetsägare finns representerade på mötet.

 

Viktigt för Er som ännu inte blivit medlemmar i föreningen: Fr.o.m. den 5 Aug ändras villkoren för medlemskap. Nya medlemmar får då betala alla kostnader för sin anslutning helt utan bidrag och max tak. Anslutningsavgiften kan därmed variera från fall till fall, men den kan aldrig bli billigare än vad de som varit med från start får betala. När det gäller Insatskapitalet får alla medlemmar betala samma summa oavsett när man går med i föreningen.

 

 

 

Söndagen 4/8 kl. 18:00

I Tjurkhultsskolan.

Vi bjuder på kaffe & kaka.

Välkomna.

 

 

//Styrelsen

Publicerad 2013-07-16

© Copyright 2013. All Rights Reserved. Tjurkhult Infrastruktur Ekonomisk förening

Nyheter!

 

2013-07-10 Upphandlingen av ”Etapp 2” är avslutad och ett avtal har tecknats med Rolf Johansson Schakt & Transport AB. Schaktstart är beräknad till den 14 augusti.

 

2013-06-15 Tidigare förstasidor finns sparade som pdf-fil under sidan DOKUMENT.

 

2013-05-10 Upphandlingen för grävningen till Ettap 2 publicerades på Visma TendSign. TendSign är ett verktyg som hjälper till vid upphandling.